- A virágzás színei - Inspirál, megnyugtat, kikapcsol - ART-TERÁPIA sorozat
Könyv: A virágzás színei - Inspirál, megnyugtat, kikapcsol - ART-TERÁPIA sorozat

A virágzás színei - Inspirál, megnyugtat, kikapcsol - ART-TERÁPIA sorozat


Szerző(k):

Kossuth Kiadó, 2016
papírborítós

ISBN 9630984317

Értékelés: Értékelés

Tetszik Neked a/az - A virágzás színei - Inspirál, megnyugtat, kikapcsol - ART-TERÁPIA sorozat című könyv? Oszd meg másokkal is!

RENDELD MEG MOST!
Rendelésedet akár POSTAPONTRA is kérheted és a regisztrálnod sem kell ha nem szeretnél, ehhez válaszd a GYORS VÁSÁRLÁST! JOBBAN MEGÉRI! Rendelj 10000 Ft felett és a szállítás akár INGYENES!
(További részletek a Fizetés és szállítás menüpontban!)
Bolti ár: 1990 Ft
1692 Ft
6.50 €
Megtakarítás: 15%
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
Van
Kossuth Könyvesbolt
X
Egyetemi Könyvesbolt
X
Ózd
Géniusz Könyváruház
Van
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
ISMERTETŐ
A virágzás színei - Inspirál, megnyugtat, kikapcsol - ART-TERÁPIA sorozat () ismertetője:
ISMERTETŐ

Gyönyörűen illusztrált kötetünkben a londoni Kew Királyi Botanikus Kert csodás virágainak rézkarcait adjuk közre, amelyek a világ egyik ... Részletes leírás...

Gyönyörűen illusztrált kötetünkben a londoni Kew Királyi Botanikus Kert csodás virágainak rézkarcait adjuk közre, amelyek a világ egyik legrégebbi és legelismertebb növénytani folyóiratában, a Curtis Botanikai Magazinban jelentek meg.

A 44 színes rajz mellett a virágok fekete-fehér változatai is szerepelnek, amelyek a híres illusztrátor, Walter Hood Fitch (1817-1892) keze munkáját dicsérik. Fitch a botanikus kert virágairól készítette a kötetben szereplő illusztrációkat, így biztosak lehetünk abban, hogy saját műveink is pontosan visszaadják majd azok valós pompáját és szépségét.

Csodás növényritkaságokban gyönyörködhetünk, és kellemes órákat tölthetünk el a lenyűgöző illusztrációk színezésével. Rövid leírás...
Aktuális AKCIÓINK!