Rákerestél egy tankönyvre/munkafüzetre és nem találtad meg? Vagy nem azt amit szerettél volna?
Kattints ide WWW.GENIUSZTANKONYV.HU webáruházunkhoz!
Ahol minden tankönyvet/munkafüzetet/felmérőt és nyelvkönyvet egy helyen megtalálhatsz és megrendelhetsz!

Busso, Mario - Vischi, Carlo - Francia sajtok
Könyv: Busso, Mario - Vischi, Carlo: Francia sajtok

Francia sajtok


Szerző(k):

Busso, Mario - Vischi, Carlo

Alexandra, 2004
keménytáblás
ISBN: 978963368918X
Értékelés: Értékelés

Tetszik Neked a/az Busso, Mario - Vischi, Carlo - Francia sajtok című könyv? Oszd meg másokkal is:

Nem találod a tankönyvet, amit keresel? Nézd meg tankönyv webáruházunkban! Kattints ide: www.geniusztankonyv.hu
RENDELD MEG MOST!
Rendelésedet akár POSTAPONTRA is kérheted és a regisztrálnod sem kell ha nem szeretnél, ehhez válaszd a GYORS VÁSÁRLÁST! JOBBAN MEGÉRI! Rendelj 10000 Ft felett és a szállítás akár INGYENES!
(További részletek a Fizetés és szállítás menüpontban!)
Utolsó ismert ár:
Bolti ár: 5990 Ft
5092 Ft
19.57 €
Megtakarítás: 15%
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
X
Ózd
Géniusz Könyváruház
X
KÍVÁNSÁGLISTÁRA





ISMERTETŐ
Francia sajtok (Busso, Mario - Vischi, Carlo) ismertetője:
ISMERTETŐ

Franciaországot mindig is a sajtok szülőhazájának tekintették, hiszen ízlésnek és ízlelésnek megfelelő sajtok bőséges választékát ... Részletes leírás...

Franciaországot mindig is a sajtok szülőhazájának tekintették, hiszen ízlésnek és ízlelésnek megfelelő sajtok bőséges választékát kínálja. A Francia sajtok című könyv negyven világhírű sajt felfedezésére kísér el minket, a roqueforttól a camembert-ig, a Beauforttól a Brocciuig, a Brie-től a Picodonig. A gyönyörű tájakat, falvakat és a tipikus francia sajtokat bemutató fotók segítségével hét útvonal mentén járjuk be Franciaországot egészen Korzikáig - Bretagne, Champagne, Elzász, Bourgogne, Savioia, Provance, Aquitania és a Pireneusok vidékén át. Minden sajtról rövid leírást találunk: mi a története, honnan ered, hogyan készítik, és milyen élményt ad érzékszerveinknek. Ezenkívül minden sajtot olasz szakácsok receptjeibe foglaltuk, és a legjobb borokat párosítottuk hozzájuk. A könyvben a sajtgyártás különböző fázisaival, az alvasztás, oltás, sózás, sajtolás és érlelés folyamataival, de a felvágás és a tálalás fortélyaival is megismerkedhetünk. Rövid leírás...
A szerző további művei

Busso, Mario - Vischi, Carlo

Bolti ár: 5990
Ár: 5092 Ft
19.57 €
Megtakarítás: 15%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
Aktuális AKCIÓINK!
ESEMÉNYNAPTÁR - Ne maradj le a legjobb eseményekről!