David Szalay - Minden, ami férfi
Könyv: David Szalay: Minden, ami férfi

Minden, ami férfi


Szerző(k):

David Szalay

Kossuth, 2017
445 oldal
kartonált
Értékelés: Értékelés

Tetszik Neked a/az David Szalay - Minden, ami férfi című könyv? Oszd meg másokkal is!

RENDELD MEG MOST!
Rendelésedet akár POSTAPONTRA is kérheted és a regisztrálnod sem kell ha nem szeretnél, ehhez válaszd a GYORS VÁSÁRLÁST! JOBBAN MEGÉRI! Rendelj 10000 Ft felett és a szállítás akár INGYENES!
(További részletek a Fizetés és szállítás menüpontban!)
Bolti ár: 3800 Ft
3230 Ft
12.41 €
Megtakarítás: 15%
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
Van
Kossuth Könyvesbolt
X
Egyetemi Könyvesbolt
X
Ózd
Géniusz Könyváruház
X
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
ISMERTETŐ
Minden, ami férfi (David Szalay) ismertetője:
ISMERTETŐ

David Szalay Minden, ami férfi című regénye metszően pontos ábrázolása a huszonegyedik századi férfilétnek. A könyv kilenc ... Részletes leírás...

David Szalay Minden, ami férfi című regénye metszően pontos ábrázolása a huszonegyedik századi férfilétnek. A könyv kilenc történetének főszereplői olyan férfiak, akik életük különböző stádiumaiban, az otthonuktól távol próbálják megérteni, hogy mit jelent - a jelenben - élni.
A fejezeteket olvasva találkozhatunk Európát bejáró tinédzserrel, korábban Irakban szolgált, jelenleg pedig biztonsági őrként dolgozó fiatalemberrel, élete nagy dobására készülő ingatlanügynökkel és egy mindenét elvesztő milliárdossal is.
Szalay intelligens és pontos elbeszélésmódja az elénk táruló történeteket - játszódjanak akár egy prágai külvárosban, egy belga autópálya mellett vagy éppen egy lepukkant ciprusi hotelben - frissítő, izgalmas és letehetetlen olvasmánnyá teszi. Rövid leírás...
A szerző további művei

David Szalay

Bolti ár: 3800
Ár: 3230 Ft
12.41 €
Megtakarítás: 15%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA