Jeremy Wade - Édesvízi szörnyek
Könyv: Jeremy Wade: Édesvízi szörnyek

Édesvízi szörnyek


Szerző(k):

Jeremy Wade

Jaffa, 2014
332 oldal
papírborítós
ISBN: 6155418488
Értékelés: Értékelés

Tetszik Neked a/az Jeremy Wade - Édesvízi szörnyek című könyv? Oszd meg másokkal is:

Nem találod a tankönyvet, amit keresel? Nézd meg tankönyv webáruházunkban! Kattints ide: www.geniusztankonyv.hu
Rendkívüli helyzetben >> RENDKÍVÜLI SEGÍTSÉG! 2020. 03. 25.-től visszavonásig a belföldi szállítási költség INGYENES!

Rendelésedet akár POSTAPONTRA is kérheted és a regisztrálnod sem kell ha nem szeretnél, ehhez válaszd a GYORS VÁSÁRLÁST!
Bolti ár: 3150 Ft
2678 Ft
10.29 €
Megtakarítás: 15%
Szállítás:
1-6 munkanap
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
Van
Ózd
Géniusz Könyváruház
X
KÍVÁNSÁGLISTÁRA

ISMERTETŐ
Édesvízi szörnyek (Jeremy Wade) ismertetője:
ISMERTETŐ

Az aligátorhal, ez a szinte felfoghatatlan méretekkel rendelkező édesvízi szörnyeteg már a dinoszauruszok korában is élt. A több mint ... Részletes leírás...

Az aligátorhal, ez a szinte felfoghatatlan méretekkel rendelkező édesvízi szörnyeteg már a dinoszauruszok korában is élt. A több mint három méter hosszú és csaknem negyed tonna súlyú ragadozó észrevétlenül vadászik a part menti zavaros vizekben, sokszor a fürdőző emberektől alig pár méterre. És ez csak egyike azoknak a hátborzongató élőlényeknek, amelyeket e kötet bemutat.
Jeremy Wade korunk egyik legelismertebb felfedezője és horgásza megszállottan kutatja a világ hírhedt és veszedelmes édesvízi ragadozóit. Az Amazonastól Alaszkáig, a Kongó vidékétől a Himalájáig szinte az egész bolygót bejárta már azzal a nem titkolt céllal, hogy a horgára akadjanak ezek az emberevő szörnyetegek hírében álló, titokzatos és ritka élőlények.
A szerző letehetetlenül izgalmas könyvét olvasva mintha a Loch Ness-i szörny utáni nyomozásba vennénk részt. Csakhogy van egy fontos különbség: ezek a "szörnyek" - az afrikai tigrishal vagy épp a gyilkos harcsa - nem a fantázia szüleményei, hanem valóban léteznek, és horgász legyen a talpán, aki kifogta őket!
Jeremy Wade zoológus, a világszerte nagy sikerrel vetített Édesvízi szörnyek című ismeretterjesztő sorozat házigazdája. Rövid leírás...
A szerző további művei

Jeremy Wade

Bolti ár: 3150
Ár: 2678 Ft
10.29 €
Megtakarítás: 15%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
Aktuális AKCIÓINK!
ESEMÉNYNAPTÁR - Ne maradj le a legjobb eseményekről!