Esther Kochte - ThetaFloating - Ajándék CD-melléklettel - Használd ki sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad!
Könyv: Esther Kochte: ThetaFloating - Ajándék CD-melléklettel - Használd ki sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad!

ThetaFloating - Ajándék CD-melléklettel - Használd ki sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad!


Szerző(k):

Esther Kochte

Bioenergetic, 2016
256 oldal
papírborítós
ISBN: 9632912660
Értékelés: Értékelés

Tetszik Neked a/az Esther Kochte - ThetaFloating - Ajándék CD-melléklettel - Használd ki sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad! című könyv? Oszd meg másokkal is:

Nem találod a tankönyvet, amit keresel? Nézd meg tankönyv webáruházunkban! Kattints ide: www.geniusztankonyv.hu

RENDELD MEG MOST!
Rendelésedet akár POSTAPONTRA is kérheted és a regisztrálnod sem kell ha nem szeretnél, ehhez válaszd a GYORS VÁSÁRLÁST! JOBBAN MEGÉRI! Rendelj 10000 Ft felett és a szállítás akár INGYENES!
(További részletek a Fizetés és szállítás menüpontban!)
Bolti ár: 2980 Ft
2533 Ft
9.73 €
Megtakarítás: 15%
Szállítás:
1-6 munkanap
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
Van
Kossuth Könyvesbolt
X
Egyetemi Könyvesbolt
Van
Ózd
Géniusz Könyváruház
Van
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
ISMERTETŐ
ThetaFloating - Ajándék CD-melléklettel - Használd ki sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad! (Esther Kochte) ismertetője:
ISMERTETŐ

A vonzás törvényének értelmében külvilági élményeinkben a legtitkosabb érzelmeink és elvárásaink tükröződnek. Ha megsértenek ... Részletes leírás...

A vonzás törvényének értelmében külvilági élményeinkben a legtitkosabb érzelmeink és elvárásaink tükröződnek. Ha megsértenek minket, önmagunk elfogadásával vannak gondjaink. Ha folyton pénzszűkében vagyunk, a saját értékünket becsüljük alá. A gyermekkorban bevésődött és sejtszinten átvett érzelmi és mentális mintáinkkal mi magunk teremtjük meg a valóságunkat. Ha a saját önvalónkat megváltoztatjuk, az életkörülményeink automatikusan ehhez fognak igazodni.
A ThetaFloating pontosan a megmagyarázhatatlan ellenállásainkat és a titkos félelmeinket térképezi fel. A munka során a régi minták egymással ütközve meg is szűnnek, természetes életerőnk ettől kezdve akadálytalanul áramolhat, korlátozottságunk utat enged az egység és az ősbizalom érzésének. A kiterjedt tudatosságnak ebben az állapotában játszva lebegünk ide-oda érzelmeink világában, hogy megváltoztassuk benne mindazt, ami akadályozza egyéni fejlődésünket. Ez az angol floating (lebegés) fogalmának a lényege. Minél közelebb kerülünk eredeti lényünkhöz, annál könnyebben boldogulunk az életben. Ha összhangba kerülünk az elképzeléseinkkel, könnyűszerrel meg is valósítjuk őket, s beindul az életünk!
A mellékelt CD segítségével a legfontosabb gyakorlatokat és meditációkat rögtön ki is próbálhatjuk. A bemutatott gyakorlatok javítják a mediális érzékelést és közben segítenek kapcsolatba kerülni az önvaló magasabb szintjeivel. Rövid leírás...
A szerző további művei

Esther Kochte

Bolti ár: 2980
Ár: 2533 Ft
9.73 €
Megtakarítás: 15%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
ESEMÉNYNAPTÁR - Ne maradj le a legjobb eseményekről!