Szeretnél visszatérni a WWW.GENIUSZ.HU kezdõlapjára? KATTINTS IDE!

FREI TAMÁS 2019-BEN VISSZATÉR!Hamarosan érkezik BÁBEL című legújabb könyve!

Frei Tamás: Bábel című könyvének rövid ismertetője:

A terrorizmust a drótkerítés sem képes megállítani. A modernkori népvándorlás bábeli zűrzavarában minden lehetséges!

André Calvi, Frei Tamás eddigi négy sikerkönyvének a főszereplője mindig azt mondta: a végén a rosszak győznek. Marco Boretti, az új főhős szerint viszont a gátlástalan okosak!

A Bábel a korábbi regényekhez hasonlóan fordulatos, izgalmas, akciódús történet, és szokás szerint lényeglátó és égetően aktuális. A mai valóságot mutatja be. Rávilágít arra, hogy mi rejlik az óriásplakátokra írt párszavas üzenetek hátterében.

Marco Boretti, az édesanyja révén magyar származású firenzei régész aligha hitte, hogy szakmája az európai migránsválság kellős közepén kulcsszerephez juttatja egy olyan szövevényes ügyben, amiben semmi sem az, aminek látszik. A tudósból kincsvadász lesz. A segélyszervezetek munkatársaiból műkincscsempész. A fegyverkereskedőből miniszterelnöki tanácsadó. Üldözőből üldözött.

Frei Tamás a színfalak mögé viszi az olvasót, megmutatja, hogy milyen hatalmi manőverek révén ragadhatja magához egy kellően gátlástalan politikus egy ország irányítását, és miféle cinizmus kell ahhoz, hogy a nyugati világ legbefolyásosabb emberei véres műkincsekkel teli luxusvilláikból finanszírozzák az iszlám terrorizmust.

A háttérben pedig Magyarországon futnak össze a szálak, ahol mindenre találni megoldást...

Várható megjelenés időpontja: 2019. november 15. (Péntek)Le ne maradj! Rendeld elő most!

Előrendelés
Hogyan juthatok el a GÉNIUSZ KÖNYVÁRUHÁZBA?
Nyomj egy LIKE-ot, ha tetszik a webáruházunk!

Géniusz Könyváruház - Minden könyvben géniusz!
WWW.GENIUSZ.HU | INFO@GENIUSZ.HU