Sági István, Dr. Sági Mária - Információs gyógyítás - A Körbler-módszer + Ajándék DVD
Könyv: Sági István, Dr. Sági Mária: Információs gyógyítás - A Körbler-módszer + Ajándék DVD

Információs gyógyítás - A Körbler-módszer + Ajándék DVD


Szerző(k):

Sági István, Dr. Sági Mária

Bioenergetic Kft., 2013
345 oldal
keménytáblás / borítós
ISBN: 9632911786
Értékelés: Értékelés

Tetszik Neked a/az Sági István, Dr. Sági Mária - Információs gyógyítás - A Körbler-módszer + Ajándék DVD című könyv? Oszd meg másokkal is:

Nem találod a tankönyvet, amit keresel? Nézd meg tankönyv webáruházunkban! Kattints ide: www.geniusztankonyv.hu
RENDELD MEG MOST!
Rendelésedet akár POSTAPONTRA is kérheted és a regisztrálnod sem kell ha nem szeretnél, ehhez válaszd a GYORS VÁSÁRLÁST! JOBBAN MEGÉRI! Rendelj 10000 Ft felett és a szállítás akár INGYENES!
(További részletek a Fizetés és szállítás menüpontban!)
Bolti ár: 3950 Ft
3358 Ft
12.91 €
Megtakarítás: 15%
Szállítás:
1-6 munkanap
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
Van
Kossuth Könyvesbolt
X
Ózd
Géniusz Könyváruház
Van
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
ISMERTETŐ
Információs gyógyítás - A Körbler-módszer + Ajándék DVD (Sági István, Dr. Sági Mária) ismertetője:
ISMERTETŐ

Erich Körbler a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a betegség ... Részletes leírás...

Erich Körbler a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a betegség fogalmát, kialakulásának megismerését, a diagnosztikát, a terápiát, a teljes orvosi gondolkodásmódot.
Az „Új homeopátiának”(Neue Homöopathie) nevezett tudományterület, az energetikai, informatikai, hullámelméleti fizikai fogalmakat illeszti be nemcsak az orvosi-, hanem a hétköznapok gondolkodásmódjába is. A jelen könyv szerzői nyomon követik ezt a rendkívül izgalmas folyamatot és nemcsak „népszerű”, hanem tudományos szempontokból is maradandót alkottak. Ez a könyv alapműnek tekinthető és hiánypótló, ugyanis Erich Körblernek az élet nem adta meg a lehetőséget az önálló mű megalkotására. Hosszabb rövidebb cikkek és tanfolyami jegyzetek, videó felvételek maradtak fent, melyekre tanítványai – váratlan halála után – támaszkodhattak. Dr. Sági Mária és István rendkívül nagyfeladatot vállalt magára, hogy Erich Körbler halála után közel 20 évvel írásba foglalják tanításait, melyek a XXI. század orvosi gondolkodásmódjának alapját jelentik. Az Erich Körbler által feltalált inga, az un. bioindikátor sajnos még nem orvosi diagnosztikai eszköz, de remélhetőleg nincs messze az idő, mikor minden háztartás részévé válik.
Dr. Csiszár Róbert Rövid leírás...
A szerző további művei

Sági István, Dr. Sági Mária

Bolti ár: 3950
Ár: 3358 Ft
12.91 €
Megtakarítás: 15%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
Aktuális AKCIÓINK!
ESEMÉNYNAPTÁR - Ne maradj le a legjobb eseményekről!