Ön mit olvasna? Használja keresőnket:

❤ Szeret minket? Ossza meg másokkal is!
Kristen Harnisch - A kaliforniai feleség
Könyv: Kristen Harnisch: A kaliforniai feleség

A kaliforniai feleség


Kristen Harnisch

Lazi, 2016
345 oldal
keménytáblás

ISBN 9632673097

Értékelés: Értékelés

Tetszik Önnek a/az Kristen Harnisch - A kaliforniai feleség című könyv? Ossza meg másokkal is!

RENDELJE MEG MOST!
Rendelését akár POSTAPONTRA is kérheti és a regisztrálnia sem kell ha nem szeretne, ehhez válassza a GYORS VÁSÁRLÁST! JOBBAN MEGÉRI! Rendeljen 10000 Ft felett és a szállítás akár INGYENES!
(További részletek a Fizetés és szállítás menüpontban!)
Bolti ár: 2990 Ft
1495 Ft
5.74 €
Megtakarítás: 50%
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
Van
Kossuth Könyvesbolt
Van
Egyetemi Könyvesbolt
X
Ózd
Géniusz Könyváruház
Van
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
ISMERTETŐ
A kaliforniai feleség (Kristen Harnisch) ismertetője:
ISMERTETŐ

A borász lánya folytatásában Sara és Philippe Lemieux újdonsült házaspárként, reményekkel telve nekilát, hogy napa-völgyi borászatukat ... Részletes leírás...

A borász lánya folytatásában Sara és Philippe Lemieux újdonsült házaspárként, reményekkel telve nekilát, hogy napa-völgyi borászatukat világhírű vállalkozássá fejlesszék. A 20. század eleje azonban temérdek akadályt támaszt eléjük: az árháború, a filoxéra és a szesztilalom egyaránt veszélyezteti üzletük sikerét, ráadásul az elszántan önálló Sara nehezen alkalmazkodik a feleség és anya számára idegen szerepéhez.
Az 1900-as párizsi világkiállításra szóló meghívó éppen jókor érkezik, hogy fellendítse a borászatot, ráadásul a Belle Époque tarka kavalkádja Sara és Philippe kapcsolatát is újraszínezi. Hazaérve családi tragédia teszi próbára őket, majd egy Philippe múltjából felbukkanó titok fenyeget a nehezen megszerzett boldogság végleges szertefoszlásával.
1906 tavasza aztán újabb, addig soha nem látott borzalmat hoz a Lemieux és a többi észak-kaliforniai család számára. Sikerül-e Sarának és Philippe-nek megőrizniük a történelem, a természet és a sors támasztotta nehézségek közepette is egymás iránt érzett szerelmüket?
A kaliforniai feleség című romantikus regényében Kristen Harnisch borról, szerelemről, újrakezdésről mesél, egy családról, amely elszántan küzd mindenért, ami valóban számít. Rövid leírás...
A szerző további művei

Kristen Harnisch

Bolti ár: 2999
Ár: 1500 Ft
5.76 €
Megtakarítás: 50%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA

Kristen Harnisch

Bolti ár: 2990
Ár: 1495 Ft
5.74 €
Megtakarítás: 50%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
Aktuális AKCIÓINK!