Lakat T. Károly - Titi - Göröcs János, a varázsló
Könyv: Lakat T. Károly: Titi - Göröcs János, a varázsló

Titi - Göröcs János, a varázsló


Szerző(k):

Lakat T. Károly

Kossuth, 2017
208 oldal
keménytáblás
Értékelés: Értékelés

Tetszik Neked a/az Lakat T. Károly - Titi - Göröcs János, a varázsló című könyv? Oszd meg másokkal is!

RENDELD MEG MOST!
Rendelésedet akár POSTAPONTRA is kérheted és a regisztrálnod sem kell ha nem szeretnél, ehhez válaszd a GYORS VÁSÁRLÁST! JOBBAN MEGÉRI! Rendelj 10000 Ft felett és a szállítás akár INGYENES!
(További részletek a Fizetés és szállítás menüpontban!)
Bolti ár: 3400 Ft
2890 Ft
11.11 €
Megtakarítás: 15%
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
Van
Kossuth Könyvesbolt
Van
Egyetemi Könyvesbolt
Van
Ózd
Géniusz Könyváruház
X
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
ISMERTETŐ
Titi - Göröcs János, a varázsló (Lakat T. Károly) ismertetője:
ISMERTETŐ

"Göröcs János azon kevesek egyike, akik nemcsak részesei, de egyben főszereplői is voltak a magyar labdarúgás egyik fényes, sikerekben és ... Részletes leírás...

"Göröcs János azon kevesek egyike, akik nemcsak részesei, de egyben főszereplői is voltak a magyar labdarúgás egyik fényes, sikerekben és eredményekben gazdag időszakának, a hatvanas évek futballjának.
Az Aranycsapatot követő úgynevezett ""meggypirosak"" vezéregyéniségeként nemcsak a pályák labdaművésze volt, hanem a közönség abszolút kedvencének is számított.
Az Újpesti Dózsában, a magyar válogatottban, majd egy furcsa fordulattal a Tatabánya csapatában töltött évei részint hű lenyomatai másfél évtized honi futballtörténelmének, de egyben szociografikus erejű ""fényképei"" a stadionokon, a pályán kívüli világnak, a Kádár-korszak magyar valóságának.

A könyv részben tisztelgés egy köztünk élő legenda egészen kivételes élete és pályafutása előtt, részint korrajz, amelynek figurái akár egy dokumentumfilm szereplői is lehetnének.
A Titi című könyv sokkal több annál, mint Göröcs János életrajza.
Kordokumentum, amelyben ugyan az Újpest legendás 8-asa a főszereplő, de sorsa nyomán feltárul egy kor a maga minden szépségével, nyomorúságával, máig feloldhatatlan ellentmondásaival, ráadásul egy olyan ember szemszögéből, aki az akkoriban nagyhatalmú Belügyminisztérium oltalma és védelme alatt álló csapatban töltötte pályafutásának fénykorát.
Az idősebb generációnak nosztalgikus visszaemlékezés, a fiatalabbaknak tanulmánnyal felérő dokumentum egy emberről és egy korról, amely mindmáig tele van megfejthetetlen titkokkal. Rövid leírás...
A szerző további művei

Lakat T. Károly

Bolti ár: 2990
Ár: 2542 Ft
9.77 €
Megtakarítás: 15%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA

Lakat T. Károly

Bolti ár: 2490
Ár: 2115 Ft
8.12 €
Megtakarítás: 15%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA

Lakat T. Károly

Bolti ár: 3400
Ár: 2890 Ft
11.11 €
Megtakarítás: 15%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA