Mikkel Becker, Marty Becker, Lisa Radosta, Wailani Sung - Stresszoldás kutyáknak - Szabadítsd meg a kedvencedet a szorongásoktól, a félelmektől és a fóbiáktól!
Könyv: Mikkel Becker, Marty Becker, Lisa Radosta, Wailani Sung: Stresszoldás kutyáknak - Szabadítsd meg a kedvencedet a szorongásoktól, a félelmektől és a fóbiáktól!

Stresszoldás kutyáknak - Szabadítsd meg a kedvencedet a szorongásoktól, a félelmektől és a fóbiáktól!


Szerző(k):

Mikkel Becker, Marty Becker, Lisa Radosta, Wailani Sung

Jaffa, 2019
291 oldal
kartonált
ISBN: 9786155715037
Értékelés: Értékelés

Tetszik Neked a/az Mikkel Becker, Marty Becker, Lisa Radosta, Wailani Sung - Stresszoldás kutyáknak - Szabadítsd meg a kedvencedet a szorongásoktól, a félelmektől és a fóbiáktól! című könyv? Oszd meg másokkal is:

Nem találod a tankönyvet, amit keresel? Nézd meg tankönyv webáruházunkban! Kattints ide: www.geniusztankonyv.hu

RENDELD MEG MOST!
Rendelésedet akár POSTAPONTRA is kérheted és a regisztrálnod sem kell ha nem szeretnél, ehhez válaszd a GYORS VÁSÁRLÁST! JOBBAN MEGÉRI! Rendelj 10000 Ft felett és a szállítás akár INGYENES!
(További részletek a Fizetés és szállítás menüpontban!)
Bolti ár: 4490 Ft
3816 Ft
14.67 €
Megtakarítás: 15%
Szállítás:
1-6 munkanap
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
Van
Kossuth Könyvesbolt
X
Egyetemi Könyvesbolt
X
Ózd
Géniusz Könyváruház
X
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
ISMERTETŐ
Stresszoldás kutyáknak - Szabadítsd meg a kedvencedet a szorongásoktól, a félelmektől és a fóbiáktól! (Mikkel Becker, Marty Becker, Lisa Radosta, Wailani Sung) ismertetője:
ISMERTETŐ

A Fear Free ("Félelem nélkül") pozitív megerősítésen alapuló program, amely bizonyítottan segít a félénk és szorongó kutyákon. Ebben a ... Részletes leírás...

A Fear Free ("Félelem nélkül") pozitív megerősítésen alapuló program, amely bizonyítottan segít a félénk és szorongó kutyákon. Ebben a kötetben "Amerika első számú állatorvosa", Dr. Marty Becker, és jeles kollégái a programot megalkotó úttörő állatgyógyászok és viselkedéskutatók tudására és tapasztalataira építve járják körül a stressz, a félelem és a szorongás tüneteit, amelyeket a kutyatartók jól ismernek, még ha ritkán értik is meg, mivel állnak szemben. Rendkívül hasznos könyv, telis-tele személyes történetekkel és részletesen leírt megoldásokkal, amely életmentő lehet az aggódó gazdik és félénk kutyáik számára. A könyvből többek között megtudhatod: Miért válik egy állat félénkké és szorongóvá, milyen káros hatásai vannak a félelemnek a kutya életére, és hogyan segít ezen a Fear Free program? Milyen típusai vannak a félelemnek, és hogyan ismerhetjük fel ezek jeleit a kutyán? Milyen buktatókkal jár a büntetés, milyen előnyei vannak ezzel szemben a pozitív megerősítésnek, és mi a jutalmazás helyes módja? (A könyv lépésről lépésre ismerteti a jutalmazás megfelelő alkalmazását.) Hogyan szoktathatod helyes viselkedésre a kutyádat, és növelheted az önbizalmát, valamint az alkalmazkodóképességét bármely életkorban? Hogyan taníthatod meg a kutyádat alapvető vezényszavakra és izgalmas feladatokra, amelyekkel biztosíthatod a lelki egészségét? Hogyan oszlathatod el a kutya leggyakoribb félelmeit jutalmazás alapú módszerekkel? Hogyan teheted félelemmentessé az állatorvosi vizsgálatot, a kutyakozmetikai kezeléseket, a gyerekekkel való játékot, a forgalmas köztereket, a családi kiruccanásokat és más konkrét élethelyzeteket? Rövid leírás...
A szerző további művei

Mikkel Becker, Marty Becker, Lisa Radosta, Wailani Sung

Bolti ár: 4490
Ár: 3816 Ft
14.67 €
Megtakarítás: 15%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
Aktuális AKCIÓINK!
ESEMÉNYNAPTÁR - Ne maradj le a legjobb eseményekről!