Riedl, Michaela - Becker, Jürgen - Lingam-masszázs - Tapasztald meg a férfi szexualitás átütő erejét! - Ajándék DVD lemezzel
Könyv: Riedl, Michaela - Becker, Jürgen: Lingam-masszázs - Tapasztald meg a férfi szexualitás átütő erejét! - Ajándék DVD lemezzel

Lingam-masszázs - Tapasztald meg a férfi szexualitás átütő erejét! - Ajándék DVD lemezzel


Szerző(k):

Riedl, Michaela - Becker, Jürgen

Bioenergetic Kft., 2010
217 oldal
keménytáblás
ISBN: 0000030564
Értékelés: Értékelés

Tetszik Neked a/az Riedl, Michaela - Becker, Jürgen - Lingam-masszázs - Tapasztald meg a férfi szexualitás átütő erejét! - Ajándék DVD lemezzel című könyv? Oszd meg másokkal is:

Nem találod a tankönyvet, amit keresel? Nézd meg tankönyv webáruházunkban! Kattints ide: www.geniusztankonyv.hu
RENDELD MEG MOST!
Rendelésedet akár POSTAPONTRA is kérheted és a regisztrálnod sem kell ha nem szeretnél, ehhez válaszd a GYORS VÁSÁRLÁST! JOBBAN MEGÉRI! Rendelj 10000 Ft felett és a szállítás akár INGYENES!
(További részletek a Fizetés és szállítás menüpontban!)
Bolti ár: 3995 Ft
3995 Ft
15.36 €
Megtakarítás: 0%
Szállítás:
1-6 munkanap
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
Van
Kossuth Könyvesbolt
X
Ózd
Géniusz Könyváruház
Van
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
ISMERTETŐ
Lingam-masszázs - Tapasztald meg a férfi szexualitás átütő erejét! - Ajándék DVD lemezzel (Riedl, Michaela - Becker, Jürgen) ismertetője:
ISMERTETŐ

A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket – nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben ... Részletes leírás...

A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket – nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is.
A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.
A Jóni-masszázs nagy sikere után a szerzők gyakorlati kézikönyvüket azoknak a férfiaknak és nőknek írták, akik lépésről lépésre meg akarják tanulni ezt a masszázstechnikát. A férfiak szexualitásának anatómiai, lelki és energetikai aspektusait bemutató bevezetőt követően a lingam-masszázs részletes leírását, hatékony gyakorlatok bemutatását és őszinte élménybeszámolókat olvashatunk.
Érző lények vagyunk. Valamennyien boldogok szeretnénk lenni. Valamennyien a boldogságot és a boldogság forrását keressük. Ez tesz bennünket annyira emberivé, és ez köt össze a többi emberrel. A lingam-masszázs egy lépés ebbe az irányba. Rövid leírás...
A szerző további művei

Riedl, Michaela - Becker, Jürgen

Bolti ár: 3995
Ár: 3995 Ft
15.36 €
Megtakarítás: 0%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
Aktuális AKCIÓINK!
ESEMÉNYNAPTÁR - Ne maradj le a legjobb eseményekről!