❤ Szeretsz minket? Oszd meg másokkal is!

Tony Iommi, T.J. Lammers - Iron Man - A Black Sabbath útja mennyen és poklon át
Könyv: Tony Iommi, T.J. Lammers: Iron Man - A Black Sabbath útja mennyen és poklon át

Iron Man - A Black Sabbath útja mennyen és poklon át


Szerző(k):

Tony Iommi, T.J. Lammers

Cser, 2017
keménytáblás

ISBN 9789637418891

Értékelés: Értékelés

Tetszik Neked a/az Tony Iommi, T.J. Lammers - Iron Man - A Black Sabbath útja mennyen és poklon át című könyv? Oszd meg másokkal is!

RENDELD MEG MOST!
Rendelésedet akár POSTAPONTRA is kérheted és a regisztrálnod sem kell ha nem szeretnél, ehhez válaszd a GYORS VÁSÁRLÁST! JOBBAN MEGÉRI! Rendelj 10000 Ft felett és a szállítás akár INGYENES!
(További részletek a Fizetés és szállítás menüpontban!)
Bolti ár: 4495 Ft
3820 Ft
14.68 €
Megtakarítás: 15%
Bolti készlet:

Miskolc
Géniusz Könyváruház
Van
Kossuth Könyvesbolt
X
Egyetemi Könyvesbolt
X
Ózd
Géniusz Könyváruház
X
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
ISMERTETŐ
Iron Man - A Black Sabbath útja mennyen és poklon át (Tony Iommi, T.J. Lammers) ismertetője:
ISMERTETŐ

A heavy metal ősatyjának, a Black Sabbath gitárosának és zenekarvezetőjének önéletrajzi könyve, amely végigkíséri a zenekar és Iommi ... Részletes leírás...

A heavy metal ősatyjának, a Black Sabbath gitárosának és zenekarvezetőjének önéletrajzi könyve, amely végigkíséri a zenekar és Iommi történetét a hetvenes évektől napjainkig.

Ha egy gitáros elveszti az ujjait, az általában a karrierje végét jelenti. A kivétel Tony Iommi, aki nemcsak hogy nem adta fel súlyos balesete után a zenélést, de emberfeletti munkával szó szerint újra megtanult gitározni, összetéveszthetetlen hangzásával és dalaival pedig kitörölhetetlenül beírta magát a rockzene történelemkönyvébe.
Az Iron Man ennek a kivételes zenésznek a története, aki felküzdötte magát Birminghamből, Anglia legnyomorúságosabb városainak egyikéből, hogy meghódítsa a világot a Black Sabbath élén. Tony Iommi megjárta a mennyet, de a poklot is: nagykanállal falta a droggal és szesszel átitatott hetvenes évek életét, megküzdött a rákkal, az adóhivatallal és a hatóságokkal, miközben csak tolta és tolta a riffeket, és a rockvilág egyik legtöbbet hivatkozott gitárosává vált, akit nem véletlenül tartanak a heavy metal ősatyjának. Fanyar humorral fűszerezett könyve lebilincselő olvasmány, amely első kézből számol be a kemény zene egyik legnagyobb ikonjának életéről és kalandjairól. Rövid leírás...
A szerző további művei

Tony Iommi, T.J. Lammers

Bolti ár: 4495
Ár: 3820 Ft
14.68 €
Megtakarítás: 15%
KÍVÁNSÁGLISTÁRA
Aktuális AKCIÓINK!